Omgivelsene dine styrer sinnstilstanden

Alle har hørt om yoga og dets gode virkning på menneskets sinnstilstand. stress ned med yoga eller andre teknikker i hverdagen, men i et samfunn hvor vi kanskje har latt oss påvirke for mye av det eksterne er det alfa omega og også se på oss selv. Feng Shui og innredning har mye å si for våre atmosfærer, men det viktigste interiøret er hvilke tanker og følelser vi lar bosette seg i vårt indre landskap. Er vi trofaste mot vår egen moral? I en hektisk hverdag er det viktig å observere seg selv og ens tankemønstre. Skal vi oppnå komplett Zen – indre stillhet, trenger vi å starte med oss selv.

Sunt å granske tanker og følelser!

Vi alle utvikler vår forståelse av oss selv og livet hvert sekund. Har du en dyp skog å lete i etter dine følelser og tanker, trenger du å stille spørsmål om hvorfor nettopp du sier og handler slik du gjør. Selv om vi får dårlig samvittighet noen ganger når vi gjør noe for oss selv, er det det beste vi kan gjøre for å oppnå den tilværelsen som nettopp vi ønsker i livet. Vi trenger begynne med oss selv. Da vi tiltrekker oss hvordan vi føler, bør alle stille seg selv spørsmålet “hvordan føler jeg meg i dag?” Vil vi ha forandring i våre liv trenger vi se inn i våre tankemønstre. Lever du for mye i fortid eller framtid må du spørre deg selv hva du vil akkurat nå, og ikke dvele over “hva, hvis, om, må!” Ubevisst har mennesket latt sine valg og handlinger være preget av den samfunnsrammen det har vokst opp i. hvilke møbler du velger er derfor viktigst innvendig. Innred det indre med positivitet.

Portrait of a smiling mature woman sitting by a window at home

Finn din Zen uansett tidspunkt!

Du lærer hele livet hvordan du kan elske. Hva du vil ha er nødvendigvis ikke hva du trenger, da mennesket trenger mest av alt å forstå at det allerede er alt. Ønsker du oppfylle en drøm skal du vite at du har alle de redskap du trenger på innsiden. Alt starter med oss selv, derfor kan ingen bruke det materialistiske som årsak for at en ikke er lykkelig. Objekter kan ikke måle seg med et rikt følelsesregister. Livet er her og nå, og mange glemmer at de har all grunn til å være lykkelig akkurat nå. Å omfavne dine følelser nå gir deg basisen for å være åpen for og også forstå andres følelser, og slik kan vi åpne dører som tidligere var stengt. finn de rette turomgivelsene og lytt til dine tanker og følelser. Du trenger egentlig ikke å vente med å finne komplett Zen – indre stillhet. Du kan gjøre det akkurat nå! Hvordan og hvorfor føler du deg slik du gjør akkurat nå? Svaret er inni deg.

Add a Comment

mts_point_pro