Gjør bilen til et tempel

Mange av oss starter dagen med en sunn frokost før vi kjører avgårde til jobb, hvor vi tilbringer mesteparten av dagen vår. Der har vi muligheten til å tjene til livets opphold i rammer hvor vi kan fokusere på det som skal gjøres. Så er det tilbake i bilen igjen, for å komme seg hjem. På hjemmebane er det derimot ofte mer hektisk, og ting som skulle ha blitt gjort for noen dager siden, venter fortsatt på oss. Tidsklemma er et begrep som spesielt treffer familier med barn, da man har utallige ting som må gjøres før kvelden kommer.

Bilen er ofte et sted hvor man blir stresset over kaoset. Men du kan heller gjøre det til et sted hvor man får ro til å tenke. Ro til å puste. Selv om du kanskje ikke har muligheten til å dra til India for å bli med på et meditasjonskurs, er det fullt mulig å gjøre om bilen til et lite tempel hvor du lader de indre batteriene både før og etter jobb. Ved hjelp av en mobilholder til bil, kan du enkelt sette opp smarttelefonen og slå på en guidet meditasjon, enten via YouTube eller en meditasjonsapp. Enten du ønsker å se på en kort snutt med motiverende ord som snurrer på skjermen, eller ønsker å lukke øynene mens du går inn i deg selv og hører på veiledningen, vil en mobilholder gjøre den lille tenkestunden din mer praktisk og organisert.

Noen ganger tar man seg ikke tid til det mest nødvendige, men ved å gjøre bilen til et lite tempel hvor du har litt egentid både før og etter jobb, vil du merke store forskjeller: du vil ha mer energi, mer overskudd og mer sinnsro. En mobilholder kan være grunnsteinen i tempelet, hvor du enkelt plasserer smarttelefonen for å starte den stille økten din. Det vil gjøre godt for både kropp og sjel, da meditasjon kommer med utallige fordeler.

Ikke la deg lures til å måtte ha utallig utstyr som bjeller og matter og andre ting for å meditere: alt du trenger er deg selv, og et sted du føler deg vel.

Add a Comment

mts_point_pro