Buddhistiske templer å besøke med barna

Når du har en familie selv, så trengs det å dra ut på ting og oppleve ting sammen. Det er med på å skape gode minner for barna under oppveksten deres. Samtidig er det en god måte å skape bånd på også, ved å oppleve ting i lag. Før en ferie er det smart å gjøre forberedelser. Som å friske opp antrekket med stilige klær på kidsbrandstore.no, for en god start på ferien.

Forberedelser før avreise

Før du drar med familien er det greit å pakke ned viktige ting som medisiner, solkrem og klær. Du må selvsagt ikke glemme verdisakene i håndbagasjen. Barna har god nytte av et par nye og friske plagg de kan føle seg bra i fra kidsbrandstore.no. Som forelder bør du selvsagt også finne frem plagg du kan få bruk for. Sørg for å ha nok skift til hele familien. Tenk på klær som kan passe værforholdene dit dere skal dra og om det blir bading.

Spektakulære templer

Senoji i Japan er et flott tempel å besøke. Den er Tokios eldste og mest berømte. I Sri Lanka finner du Grottetempelet som er en fin introduksjon til buddhismen for familien. Tempelet er det best bevarte huletempelet datert til 1. århundre f.Kr. Videre har du Wat Pho i Thailand som ligger i hovedstaden Bangkok. Thailand har utallige templer å besøke hvor Wat Pho regnes som det eldste og største av dem. Her ligger et kloster hvor hele 300 munker lever. I Kambodsja kan du besøke Angkor som ligger i nord. Den skal være verdens største tempelanlegg, med flere forskjellige templer. Det mest kjente av dem er Angkot Wat som regnes som Kambodsjas hjerte og sjel. Videre kan du besøke My Son i Vietnam som ble oppført av kongeriket Cham mellom det 4. og 13. århundre. Indonesia har tempelet Borobudur som ligger på øya Java. Det skal også være et av verdens eldste tempel bygget mellom 8-9. århundre. Den er bygd av to millioner steinblokker og er Indonesias viktigste kulturelle byggverk. Bygget er enormt med hele tre nivåer bygd opp rundt en ås.

Add a Comment

mts_point_pro